ПАТ "Бродівський завод сухого знежиреного молока"

     
 

Річний звіт за 2012 рік

8. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 09.11.2012
Кворум зборів** 95.7
Опис ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ)
1.Обрання Голови та секретаря загальних зборів.
2.Обрання членів лічильної комісії.
3.Затвердження умов Договору із реєстратором на надання послуг щодо реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах та надання повноважень лічильної комісії.
4.Про затвердження порядку проведення та регламенту загальних зборів акціонерів.
5.Звіт Виконавчого органу за 2007р., 2008р., 2009р., 2010р., 2011 рік. Звіт Ревізійної комісії за 2007р., 2008р., 2009р., 2010р., 2011 рік. Затвердження висновків Ревізійної комісії за підсумками перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2007р., 2008р., 2009р., 2010р., 2011 рік. Звіт Наглядової Ради Товариства за 2007р., 2008р., 2009р., 2010р. 2011р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової Ради, звіту Виконавчого органу, звіту Ревізійної комісії.
6.Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2007р., 2008р., 2009р., 2010р., 2011 рік.
7.Розподіл прибутку і збитків Товариства за 2007р., 2008р., 2009р., 2010р. 2011р.
8.Про затвердження укладених Товариством правочинів (договорів, угод), рішення про затвердження яких приймається Загальними зборами акціонерів, відповідно до Статуту Товариства.
9.Прийняття рішення про зміну найменування Товариства із Відкритого акціонерного товариства «Бродівський завод сухого знежиреного молока» на ПУБЛІЧНЕ АКЦІРНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА», з метою приведення його діяльності у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства».
10.Про внесення змін та доповнень до Статуту Товариства, шляхом викладення Статуту в новій редакції з метою його приведення у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства». Затвердження нової редакції Статуту Товариства.
11.Прийняття рішення про переведення випуску простих іменних акцій ВАТ «Бродівький завод сухого знежиреного молока» випущених у документарній формі існування, у бездокументарну форму існування (дематеріалізація випуску акцій). Затвердження Протоколу рішення про переведення випуску акцій (дематеріалізацію).
12.Прийняття рішення про припинення дії (розірвання) Договору про надання послуг щодо ведення реєстру власників іменних цінних паперів №07/05-Р від 17.01.2005р., укладеного з ТзОВ «ДУМКАМ-РЕЄСТР».
13.Визначення дати припинення обслуговування випуску акцій документарної форми існування у реєстратора в системі реєстру власників іменних цінних паперів. Уповноваження Виконавчого органу Товариства на вчинення усіх необхідних дій щодо припинення дії вищезазначеного Договору та переведення випуску простих іменних акцій у бездокументарну форму випуску.
14.Обрання депозитарія цінних паперів, затвердження умов Договору про обслуговування випуску акцій, що дематеріалізується, уповноваження виконавчого органу Товариства на укладення Договору про обслуговування випуску акцій, що дематеріалізується.
15.Обрання зберігача цінних паперів, затвердження умов Договору про відкриття рахунку у цінних паперах власникам акцій, що дематеріалізуються, уповноваження виконавчого органу Товариства на укладення Договору про відкриття рахунку у цінних паперах власникам акцій, що дематеріалізуються.
16.Про ухвалення способу персонального повідомлення акціонерів Товариства про прийняті рішення загальними зборами, затвердження тексту повідомлення про дематеріалізацію випуску акцій для розміщення у офіційному друкованому виданні.
17.Про встановлення порядку вилучення сертифікатів акцій випуску, що дематеріалізується.
18.Відкликання Голови та членів Наглядової ради Товариства.
19.Прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової Ради. Визначення кількісного складу Наглядової ради.
20.Обрання членів Наглядової Ради.
21.Припинення повноважень Виконавчого органу Товариства. Обрання виконавчого органу Товариства. Затвердження умов трудового договору (контракту), що укладатиметься з Членами виконавчого органу. Обрання особи, яка уповноважується на підписання трудових договорів (контрактів) з членами Виконавчого органу Товариства.
22.Прийняття рішення про припинення повноважень Ревізійної комісії.
23.Обрання Ревізійної комісії Товариства.
24.Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства. Обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з членами Наглядової Ради Товариства. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з Ревізійною комісією. Обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів Ревізійною комісією.
25.Про попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року.
26.Надання згоди та повноважень виконавчому органу Товариства на укладення (підписання) договорів (змін та доповнень до них), які укладені, будуть укладатись або припинятись з банківськими установами, в тому числі за зобов’язаннями третіх осіб, де товариство виступає чи виступатиме в якості поручителя, майнового поручителя, іпотекодавця, заставодавця, включаючи розпорядження рухомим та нерухомим майном.
27.Затвердження умов договорів (угод), за якими ВАТ «Бродівський завод сухого знежиреного молока» передаватиме ПАТ «КРЕДОБАНК» в іпотеку/заставу нерухоме та рухоме майно окремо або як цілісний майновий комплекс, яке в свою чергу належить Товариству на праві власності, що знаходиться за адресою:80600, Україна, Львівська область, м. Броди, вул. Богуна,3, в якості забезпечення кредитних зобов’язань ТОВ «КОМО-Експорт» перед ПАТ «КРЕДОБАНК»