ПАТ "Бродівський завод сухого знежиреного молока"

     
 

Річний звіт за 2014 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 12.12.2014
Кворум зборів** 100
Опис П Р О Т О К О Л
ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ
ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА"

м. Броди 12 грудня 2014 року

Загальні збори акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА" (ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ", Товариство) проводяться 12 грудня 2014 року о 14.00 год. за адресою - 80600, Львівська область, м. Броди, вул. Богуна, 3, адміністративна будівля, 2 поверх (кабінет директора).

Відкрив позачергові загальні збори акціонерів Ковальчук В.С. - представник юридичної особи - Голови Наглядової ради, Компанії ВМГ ВЕСТ МІЛК ЛІМІТЕД.
Ковальчук В.С. повідомив, що Протоколом Наглядової ради Товариства № 03/14 від 7 листопада 2014 року, було обрано реєстраційну комісію для реєстрації акціонерів, які прибудуть для участі у загальних зборах у складі представників депозитарної установи ПрАТ "ФА "СХІД-ІНВЕСТ": Стахів Р. Р. - Голова комісії, Жеребець І. В. - Член комісії, Новосад Ю.Ф. - член комісії.

Ковальчук В.С. надав слово Голові реєстраційної комісії Стахіву Р.Р. для оголошення результатів реєстрації прибулих на загальні збори акціонерів та про наявність кворуму загальних зборів.
Головою реєстраційної комісії повідомлено:
У відповідності до Протоколу Реєстраційної комісії реєстрація акціонерів (їх представників) розпочалася 12 грудня 2014 року о 1300 годині і закінчилася об 1350 годині.
Реєстрація акціонерів здійснювалась згідно з переліком акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах.

1) Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів - 8 грудня 2014 року;
2) Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 2 610 (Дві тисячі шістсот десять) осіб;
3) Загальна кількість голосів акціонерів - власників голосуючих акцій Товариства: 672 268 (шістсот сімдесят дві тисячі двісті шістдесят вісім) голосів;
4) Загальна кількість голосів акціонерів (їх представників) - власників голосуючих акцій Товариства, які зареєструвалися для участі у загальних зборах акціонерів: 672 258 (Шістсот сімдесят дві тисячі двісті п'ятдесят вісім) голосів. Всі акції є голосуючими з усіх питань порядку денного;
5) Кворум чергових (річних) загальних зборів: для участі в загальних зборах акціонерів реєстраційною комісією були зареєстровані акціонери та їх представники у кількості 5 (п'ять) осіб, з них 3 (три) акціонери, які володіють акціями, щодо яких встановлено обмеження, згідно із п. 10 Розділу VI Закону України "Про депозитарну систему України" та 2 (два) акціонери, які у сукупності володіють 672 258 (Шістсот сімдесят дві тисячі двісті п'ятдесят вісім) голосів, що становить 99,9985% від загальної кількості голосуючих акцій (голосів) акціонерів Товариства.
У відповідності до ст. 41 Закону України "Про акціонерні товариства", загальні збори акціонерного товариства мають кворум за умови реєстрації для участі у них акціонерів, які сукупно є власниками не менш як 60 відсотків голосуючих акцій.
Таким чином, в результаті реєстрації акціонерів Товариства та їх представників, на момент закінчення реєстрації наявність кворуму встановлено.
Загальні збори акціонерів Товариства є правомочними.

Виступив Ковальчук В.С., із пропозицією затвердити протокол реєстраційної комісії, яким визначено кворум зборів та визнати правомочними загальні збори акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА". Загальні збори акціонерів розпочати.
Інших пропозицій не поступило.
Голосування з даного питання - відкрите за принципом: одна акція - один голос.
На голосування поставлена вказана пропозиція.

Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 258 100 %
"ПРОТИ" 0 -
"УТРИМАЛОСЬ" 0 -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" 0 -
ВСЬОГО: 672 258 100%

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
1. Затвердити протокол реєстраційної комісії, яким визначено кворум зборів, та визнати правомочними загальні збори ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА".
2. Загальні збори акціонерів розпочати.

Ковальчук В.С. повідомив, що відповідно до рішення Наглядової ради на розгляд позачергових загальних зборів акціонерів всього винесено 7 питань. Звернення акціонерів про доповнення до Порядку денного загальних зборів акціонерів Товариства не зареєстровано.
Ковальчук В.С. запропонував затвердити наступний Порядок денний загальних зборів акціонерів Товариства:
1. Про обрання членів лічильної комісії. Затвердження умов Договору із депозитарною установою на надання послуг щодо реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах та надання повноважень лічильної комісії
2. Про обрання голови та секретаря загальних зборів.
3. Про затвердження порядку проведення та регламенту загальних зборів.
4. Прийняття рішення щодо оформлення (передачі в наступну заставу) в забезпечення кредитних зобов'язань за Генеральною угодою від 26.06.07 №151207N4 строком дії - до 26.06.2019 року, майна, яке є предметом застави за Договором застави №151214Z17 від 08.07.14, укладеним між Банком та ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА".
5. Прийняття рішення щодо оформлення (передачі в наступну іпотеку) в забезпечення кредитних зобов'язань за Генеральною угодою від 26.06.07 №151207N4 строком дії - до 26.06.2019 року, майна, яке є предметом іпотеки за Іпотечним договором №151214Z17 від 08.07.14, укладеним між Банком та ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА".
6. Надання згоди та повноважень Директору на укладення (підписання) договорів, рішення про укладення яких прийняте цими загальними зборами акціонерів.
7. Прийняття рішення про попереднє схвалення значних правочинів, що можуть вчинятися ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА" із Публічним акціонерними товариством "Державний експортно-імпортний банк України" (АТ "Укрексімбанк" протягом одного року з дати прийняття цього рішення.

Інших пропозицій не надійшло.
Голосування з даного питання - відкрите за принципом: одна акція - один голос.
На голосування поставлена вказана пропозиція.

Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 258 100 %
"ПРОТИ" 0 -
"УТРИМАЛОСЬ" 0 -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" 0 -
ВСЬОГО: 672 258 100%

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Затвердити порядок денний позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА"".

Слухали Ковальчука В.С., який запропонував перейти до розгляду питань порядку денного.

Ковальчук В.С.: переходимо до обговорення першого питання порядку денного:
"1. Про обрання членів лічильної комісії. Затвердження умов Договору із депозитарною установою на надання послуг щодо реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах та надання повноважень лічильної комісії."

Виступив Ковальчук В.С., який зазначив що для підрахунку голосів акціонерів необхідно обрати лічильну комісію. Запропонував обрати лічильну комісію в кількості 3 особи, з числа працівників депозитарної установи ПрАТ "ФА "СХІД-ІНВЕСТ", з яким укладено Договір про виконання інформаційних операцій щодо проведення емітентом загальних зборів акціонерів, персональним складом: Стахів Р. Р. - Голова комісії, Жеребець І. В. - Член комісії, Новосад Ю.Ф. - член комісії.
Також Ковальчук В.С. запропонував затвердити умови Договору про виконання інформаційних операцій щодо проведення емітентом загальних зборів акціонерів, укладеного з ПрАТ "ФА "СХІД-ІНВЕСТ", на надання послуг щодо реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах та надання повноважень лічильної комісії.
Інших пропозицій не надійшло.
На голосування поставлена вказана пропозиція.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 258 100%
"ПРОТИ" 0 -
"УТРИМАЛОСЬ" 0 -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" 0 -
ВСЬОГО: 672 258 100%

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
1. Обрати лічильну комісію в кількості 3 особи, з числа працівників депозитарної установи ПрАТ "ФА "СХІД-ІНВЕСТ", персональним складом: Стахів Р.Р. - Голова комісії, Жеребець І. В. - Член комісії, Новосад Ю.Ф. - член комісії.
2. Затвердити умови Договору про виконання інформаційних операцій щодо проведення емітентом загальних зборів акціонерів, укладеного з ПрАТ "ФА "СХІД-ІНВЕСТ", на надання послуг щодо реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах та надання повноважень лічильної комісії.

Голова зборів: Переходимо до обговорення другого питання порядку денного:

"2. Обрання Голови та секретаря загальних зборів."

Ковальчук В.С. запропонував обрати Головою загальних зборів представника акціонера - юридичної особи - Голови Наглядової ради, Ковальчука Валентина Сергійовича, секретарем - представника акціонера, члена Наглядової ради - Маркус Галину Іванівну
Інших пропозицій не надійшло. На голосування поставлена вказана пропозиція.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 258 100%
"ПРОТИ" 0 -
"УТРИМАЛОСЬ" 0 -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" 0 -
ВСЬОГО: 672 258 100 %

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Обрати Головою загальних зборів представника акціонера - юридичної особи - Голови Наглядової ради, Ковальчука Валентина Сергійовича, секретарем - представника акціонера, члена Наглядової ради - Маркус Галину Іванівну.


Голова зборів: Переходимо до обговорення третього питання порядку денного:

"3. Про затвердження порядку проведення та регламенту загальних зборів."

Слухали Голову зборів, який повідомив, що для покращення організації ведення загальних зборів потрібно затвердити Порядок проведення та регламент роботи Загальних зборів.
Запропонував для затвердження наступний Порядок проведення та регламент роботи Загальних зборів:
"Порядок проведення та регламент роботи
загальних зборів акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".
Відповідно до Статуту Товариства та чинного законодавства голосування на загальних зборах ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ" проводиться за принципом: 1 акція - 1 голос.
Рішення з питань 4, 5 та 7 порядку денного приймаються простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у зборах, у випадку якщо ринкова вартість майна, яке є предметом таких правочинів складає від 25 до 50% вартості активів, та більшістю у 50% голосів акціонерів від їх загальної кількості, у випадку якщо ринкова вартість майна, яке є предметом таких правочинів (договорів, угод) є більшою 50% вартості активів.

Зі всіх інших питань порядку денного, в т.ч. з процедурних питань, рішення приймається простою більшістю голосів присутніх акціонерів (їх представників), що зареєструвалися перед початком зборів та беруть участь у загальних зборах ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".
Голосування зі всіх питань порядку денного здійснюється з використанням бюлетенів для голосування. Форма та текст такого бюлетеня були затверджені Протоколом Наглядової ради № 03/14 від 7 листопада 2014 року.
Голосування з процедурних питань здійснюється відкритим голосуванням, шляхом підняття вгору карток із зазначенням кількості голосів, що належать акціонерам.
Рішення, прийняте на загальних зборах є обов'язковим для всіх акціонерів (включаючи тих, хто не приймав участі у загальних зборах, у голосуванні) і посадових осіб ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".

Для проведення загальних зборів акціонерів пропонується затвердити наступний регламент роботи:
1. Для доповіді виступаючих з окремих питань порядку денного надавати слово до 10 хв.
2. На дачу відповідей на запитання при обговоренні питань доповідачу надавати до 5 хвилин.
3. Виступаючим, що приймають участь в обговоренні питань порядку денного надавати слово до 5 хв.
4. Виступаючим з додатковою інформацією, що приймають участь в обговоренні питань порядку денного, надавати слово до 3 хв.
5. Обговорення питань порядку денного проводити в термін до 20 хв.
6. Відповіді на питання, які не стосуються питань порядку денного - наприкінці зборів.

Голова зборів запропонував затвердити запропонований Порядок проведення та регламент роботи.
Інших пропозицій не поступило. На голосування поставлена вказана пропозиція.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.





Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 258 100%
"ПРОТИ" 0 -
"УТРИМАЛОСЬ" 0 -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" 0 -
ВСЬОГО: 672 258 100 %

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
1. Затвердити Порядок проведення та регламент роботи Загальних зборів в наступній редакції:
"Порядок проведення та регламент роботи
загальних зборів акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".
Відповідно до Статуту Товариства та чинного законодавства голосування на загальних зборах ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ" проводиться за принципом: 1 акція - 1 голос.
Рішення з питань 4,5 та 7 порядку денного приймаються простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у зборах, у випадку якщо ринкова вартість майна, яке є предметом таких правочинів складає від 25 до 50% вартості активів, та більшістю у 50% голосів акціонерів від їх загальної кількості, у випадку якщо ринкова вартість майна, яке є предметом таких правочинів (договорів, угод) є більшою 50% вартості активів.
Зі всіх інших питань порядку денного, в т.ч. з процедурних питань, рішення приймається простою більшістю голосів присутніх акціонерів (їх представників), що зареєструвалися перед початком зборів та беруть участь у загальних зборах ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".
Голосування зі всіх питань порядку денного здійснюється з використанням бюлетенів для голосування. Форма та текст такого бюлетеня були затверджені Протоколом Наглядової ради № 03/14 від 7 листопада 2014 року.
Голосування з процедурних питань здійснюється відкритим голосуванням, шляхом підняття вгору карток із зазначенням кількості голосів, що належать акціонерам.
Рішення, прийняте на загальних зборах є обов'язковим для всіх акціонерів (включаючи тих, хто не приймав участі у загальних зборах, у голосуванні) і посадових осіб ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".

Для проведення загальних зборів акціонерів пропонується затвердити наступний регламент роботи:
1. Для доповіді виступаючих з окремих питань порядку денного надавати слово до 10 хв.
2. На дачу відповідей на запитання при обговоренні питань доповідачу надавати до 5 хвилин.
3. Виступаючим, що приймають участь в обговоренні питань порядку денного надавати слово до 5 хв.
4. Виступаючим з додатковою інформацією, що приймають участь в обговоренні питань порядку денного, надавати слово до 3 хв.
5. Обговорення питань порядку денного проводити в термін до 20 хв.
6. Відповіді на питання, які не стосуються питань порядку денного - наприкінці зборів.


Голова зборів: Переходимо до обговорення четвертого питання порядку денного:
4."Прийняття рішення щодо оформлення (передачі в наступну заставу)
в забезпечення кредитних зобов'язань за Генеральною угодою від 26.06.07 №151207N4 строком дії - до 26.06.2019 року, майна, яке є предметом застави
за Договором застави №151214Z17 від 08.07.14, укладеним між Банком
та ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА".

Слухали Голову зборів, який зачитав проект рішення з даного питання порядку денного та запропонував прийняти наступне рішення:
"Оформити (передати в наступну заставу) на користь Публічного акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України" (АТ "Укрексімбанк") в забезпечення кредитних зобов'язань за Генеральною угодою від 26.06.07 №151207N4 строком дії - до 26.06.2019 року, майна, яке є предметом застави за Договором застави №151214Z17 від 08.07.14, укладеним між АТ "Укрексімбанк" та ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА."
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування. Рішення приймається більшістю у 50% голосів акціонерів від їх загальної кількості.


Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах % від загальної кількості голосів акціонерів

"ЗА" 672 258 100% 99,9985 %
"ПРОТИ" 0 - -
"УТРИМАЛОСЬ" 0 - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" 0 - -
ВСЬОГО: 672 258 100 % 99,9985%

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Оформити (передати в наступну заставу) на користь Публічного акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України" (Банк) в забезпечення кредитних зобов'язань за Генеральною угодою від 26.06.07 №151207N4 строком дії - до 26.06.2019 року, майна, яке є предметом застави за Договором застави №151214Z17 від 08.07.14, укладеним між Банком та ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА.


Голова зборів: Переходимо до обговоренн п'ятого питання порядку денного:
"5. Прийняття рішення щодо оформлення (передачі в наступну іпотеку)
в забезпечення кредитних зобов'язань за Генеральною угодою від 26.06.07 №151207N4 строком дії - до 26.06.2019 року, майна, яке є предметом іпотеки
за Іпотечним договором №151214Z17 від 08.07.14, укладеним між Банком та ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА".

Слухали Голову зборів, який зачитав проект рішення з даного питання порядку денного та запропонував прийняти наступне рішення:
"Оформити (передати в наступну іпотеку) на користь Банку в забезпечення кредитних зобов'язань за Генеральною угодою від 26.06.07 №151207N4 строком дії - до 26.06.2019 року, майна, яке є предметом іпотеки за Іпотечним договором №151214Z17 від 08.07.14, укладеним між Банком та ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА."

Інших пропозицій не поступило. Пропозиція поставлена на голосування.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування. Рішення приймається більшістю у 50% голосів акціонерів від їх загальної кількості.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах % від загальної кількості голосів акціонерів

"ЗА" 672 258 100% 99,9985 %
"ПРОТИ" 0 - -
"УТРИМАЛОСЬ" 0 - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" 0 - -
ВСЬОГО: 672 258 100 % 99,9985%

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Оформити (передати в наступну іпотеку) на користь Банку в забезпечення кредитних зобов'язань за Генеральною угодою від 26.06.07 №151207N4 строком дії - до 26.06.2019 року, майна, яке є предметом іпотеки за Іпотечним договором №151214Z17 від 08.07.14, укладеним між Банком та ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА.


Голова зборів: переходимо до обговорення шостого питання порядку денного:
"6. Надання згоди та повноважень Директору на укладення (підписання) договорів, рішення про укладення яких прийняте цими загальними зборами акціонерів".

Слухали Голову зборів, який з метою реалізації прийнятих цими загальними зборами рішень, запропонував прийняти наступне рішення:
"Уповноважити Директора Товариства укласти та підписати від імені Товариства з Банком договори (угоди) іпотеки, застави, поручительства, в тому числі зміни та доповнення, додаткові угоди до таких договорів, угоди про розірвання до таких договорів, рішення про укладення яких прийняте цими загальними зборами акціонерів."
Інших пропозицій не поступило. Пропозиція поставлена на голосування.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 258 100%
"ПРОТИ" 0 -
"УТРИМАЛОСЬ" 0 -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" 0 -
ВСЬОГО: 672 258 100 %

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Уповноважити Директора Товариства укласти та підписати від імені Товариства з Банком договори (угоди) іпотеки, застави, поручительства, в тому числі зміни та доповнення, додаткові угоди до таких договорів, угоди про розірвання до таких договорів, рішення про укладення яких прийняте цими загальними зборами акціонерів.


Голова зборів: переходимо до обговорення сьомого питання порядку денного:

"7. Прийняття рішення про попереднє схвалення значних правочинів, що можуть вчинятися ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА" із Публічним акціонерними товариством "Державний експортно-імпортний банк України" (АТ "Укрексімбанк" протягом одного року з дати прийняття цього рішення."

Слухали Голову зборів, який, зачитав проект рішення з даного питання порядку денного та запропонував прийняти наступне рішення:
7.1. Попередньо схвалити вчинення Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рішення Загальними зборами Товариства, наступних значних правочинів, укладення яких Статутом Товариства та чинним законодавством України віднесено до компетенції Загальних зборів Товариства:
Договори (угоди) застави, іпотеки, внесення змін та доповнень, укладення додаткових угод, угод про розірвання таких договорів, граничною вартістю, що не перевищуватиме 20 000 000.00 (двадцять мільйонів) гривень, які укладатимуться Товариством із Публічним акціонерними товариством "Державний експортно-імпортний банк України" в якості забезпечення виконання зобов'язань позичальниками за Генеральною угодою №151207N4 від 26.06.2007 (Генеральна угода), укладеною з АТ "Укрексімбанк".
Встановити, що укладання Товариством правочинів, передбачених пунктом 7.1 цього протоколу, щодо яких Загальними зборами Товариства прийнято рішення про їх попереднє схвалення, здійснюється на наступних умовах:
7.2.1. Товариство має право вчиняти правочини, передбачені пунктом 7.1. цього протоколу, щодо яких Загальними зборами Товариства прийнято рішення про їх попереднє схвалення, тільки за умови прийняття Наглядовою радою Товариства рішення про вчинення (надання попереднього письмового дозволу (згоди) на вчинення) кожного правочину, оформленого у вигляді протоколу.
7.2.2. Схвалити та уповноважити Наглядову раду Товариства протягом одного року з дати прийняття Загальними зборами Товариства рішення про попереднє схвалення правочинів, передбачених пунктом 7.1 цього протоколу, приймати рішення про вчинення (надання попереднього письмового дозволу (згоди) на вчинення) кожного правочину.
7.2.3. Укладання Товариством у подальшому додаткових договорів (угод)/договорів про внесення змін до укладених договорів (правочинів), договорів (угод) про розірвання укладених договорів (угод), які змінюють основні умови правочинів або припиняють дію правочинів, передбачених пунктом 7.1 цього протоколу, здійснюється за рішенням Наглядової ради Товариства без необхідності отримання окремого рішення Загальних зборів Товариства.

Інших пропозицій не надійшло. Пропозиція поставлена на голосування.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування. Рішення приймається більшістю у 50% голосів акціонерів від їх загальної кількості.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах % від загальної кількості голосів акціонерів

"ЗА" 672 258 100% 99,9985 %
"ПРОТИ" 0 - -
"УТРИМАЛОСЬ" 0 - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" 0 - -
ВСЬОГО: 672 258 100 % 99,9985%

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:

7.1. Попередньо схвалити вчинення Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рішення Загальними зборами Товариства, наступних значних правочинів, укладення яких Статутом Товариства та чинним законодавством України віднесено до компетенції Загальних зборів Товариства:
Договори (угоди) застави, іпотеки, внесення змін та доповнень, укладення додаткових угод, угод про розірвання таких договорів, граничною вартістю, що не перевищуватиме 40 000 000.00 (сорок мільйонів) гривень, які укладатимуться Товариством із Публічним акціонерними товариством "Державний експортно-імпортний банк України" в якості забезпечення виконання зобов'язань позичальниками за Генеральною угодою №151207N4 від 26.06.2007 (Генеральна угода), укладеною з АТ "Укрексімбанк".

7.2.Встановити, що укладання Товариством правочинів, передбачених пунктом 7.1 цього протоколу, щодо яких Загальними зборами Товариства прийнято рішення про їх попереднє схвалення, здійснюється на наступних умовах:
7.2.1. Товариство має право вчиняти правочини, передбачені пунктом 7.1. цього протоколу, щодо яких Загальними зборами Товариства прийнято рішення про їх попереднє схвалення, тільки за умови прийняття Наглядовою радою Товариства рішення про вчинення (надання попереднього письмового дозволу (згоди) на вчинення) кожного правочину, оформленого у вигляді протоколу.
7.2.2. Схвалити та уповноважити Наглядову раду Товариства протягом одного року з дати прийняття Загальними зборами Товариства рішення про попереднє схвалення правочинів, передбачених пунктом 7.1 цього протоколу, приймати рішення про вчинення (надання попереднього письмового дозволу (згоди) на вчинення) кожного правочину.
7.2.3. Укладання Товариством у подальшому додаткових договорів (угод)/договорів про внесення змін до укладених договорів (правочинів), договорів (угод) про розірвання укладених договорів (угод), які змінюють основні умови правочинів або припиняють дію правочинів, передбачених пунктом 7.1 цього протоколу, здійснюється за рішенням Наглядової ради Товариства без необхідності отримання окремого рішення Загальних зборів Товариства.


Слухали Голову загальних зборів, який оголосив підсумки голосування з кожного питання порядку денного, що будуть відображені у Протоколі про підсумки голосування з питань порядку денного Загальних зборів акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".

Голова зборів зазначив, що на загальних зборах акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ" були розглянуті всі питання, що виносились на порядок денний, а тому запропонував Загальні збори акціонерів вважати закритими.



Голова Загальних зборів акціонерів ____________ /Ковальчук В.С./





Секретар Загальних зборів акціонерів ____________ /Маркус Г.І./


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 06.05.2014
Кворум зборів** 95.23
Опис П Р О Т О К О Л
ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ
ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА"

м. Броди 6 травня 2014 року

Загальні збори акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА" (ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ", Товариство) проводяться 6 травня 2014 року о 14.00 год. за адресою - 80600, Львівська область, м. Броди, вул. Богуна, 3, адміністративна будівля, 2 поверх (кабінет директора).

Відкрив позачергові загальні збори акціонерів Ковальчук В.С. - представник юридичної особи - Голови Наглядової ради, Компанії ВМГ ВЕСТ МІЛК ЛІМІТЕД.
Ковальчук В.С. повідомив, що Протоколом Наглядової ради Товариства № 01/14 від 28 березня 2014 року, було обрано реєстраційну комісію для реєстрації акціонерів, які прибудуть для участі у загальних зборах у складі представників депозитарної установи ПрАТ "ФА "СХІД-ІНВЕСТ": Кушіль Х. О. - Голова комісії, Жеребець І. В. - Член комісії, Стахів Р. Р. - член комісії.

Ковальчук В.С. надав слово Голові реєстраційної комісії Кушіль Х.О. для оголошення результатів реєстрації прибулих на загальні збори акціонерів та про наявність кворуму загальних зборів.
Головою реєстраційної комісії повідомлено:
У відповідності до Протоколу Реєстраційної комісії реєстрація акціонерів (їх представників) розпочалася 6 травня 2014 року о 1300 годині і закінчилася об 1350 годині.
Реєстрація акціонерів здійснювалась згідно з переліком акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах.

1) Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів - 28 квітня 2014 року;
2) Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 2 612 (Дві тисячі шістсот дванадцять) осіб;
3) Загальна кількість голосів акціонерів - власників голосуючих акцій Товариства: 705 980 (сімсот п'ять тисяч дев'ятсот вісімдесят) голосів;
4) Загальна кількість голосів акціонерів (їх представників) - власників голосуючих акцій Товариства, які зареєструвалися для участі у загальних зборах акціонерів: 672 339 (Шістсот сімдесят дві тисячі триста тридцять дев'ять голосів. Всі акції є голосуючими з усіх питань порядку денного;
5) Кворум чергових (річних) загальних зборів: для участі в загальних зборах акціонерів реєстраційною комісією були зареєстровані акціонери та їх представники у кількості 7 (сім) осіб, що мають право голосу з питань порядку денного відносно 672 339 (Шістсот сімдесят дві тисячі триста тридцять дві) голосів штук простих іменних акцій (1 акція = 1 голос), що становить 95,2348 % від загальної кількості голосів.
У відповідності до ст. 41 Закону України "Про акціонерні товариства", загальні збори акціонерного товариства мають кворум за умови реєстрації для участі у них акціонерів, які сукупно є власниками не менш як 60 відсотків голосуючих акцій.
Таким чином, в результаті реєстрації акціонерів Товариства та їх представників, на момент закінчення реєстрації наявність кворуму встановлено.
Загальні збори акціонерів Товариства є правомочними.

Виступив Ковальчук В.С., із пропозицією затвердити протокол реєстраційної комісії, яким визначено кворум зборів та визнати правомочними загальні збори акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА". Загальні збори акціонерів розпочати.
Інших пропозицій не поступило.
Голосування з даного питання - відкрите за принципом: одна акція - один голос.
На голосування поставлена вказана пропозиція.

Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 339 100 %
"ПРОТИ" - -
"УТРИМАЛОСЬ" - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - -
ВСЬОГО: 672 815 100%

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
1. Затвердити протокол реєстраційної комісії, яким визначено кворум зборів, та визнати правомочними загальні збори ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА".
2. Загальні збори акціонерів розпочати.

Ковальчук В.С. повідомив, що відповідно до рішення Наглядової ради на розгляд позачергових загальних зборів акціонерів всього винесено 10 питань. Звернення акціонерів про доповнення до Порядку денного загальних зборів акціонерів Товариства не зареєстровано.
Ковальчук В.С. запропонував затвердити наступний Порядок денний загальних зборів акціонерів Товариства:
1. Про обрання членів лічильної комісії. Затвердження умов Договору із депозитарною установою на надання послуг щодо реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах та надання повноважень лічильної комісії
2. Про обрання голови та секретаря загальних зборів.
3. Про затвердження порядку проведення та регламенту загальних зборів.
4. Звіт Виконавчого органу про фінансово-господарську діяльність товариства за 2013 рік. Звіт Наглядової Ради Товариства про фінансово-господарську діяльність Товариства за 2013р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової Ради, Звіту Виконавчого органу.
5. Затвердження річного звіту та балансу за 2013р.
6. Визначення порядку розподілу прибутку ( покриття збитків) Товариства за 2013р.
7. Про затвердження договорів (угод), які укладені Товариством у 2013р.
8. Прийняття рішення щодо передачі в іпотеку/заставу АТ "Укрексімбанк" рухомого та нерухомого майна окремо, або як цілісний майновий комплекс, що належить на праві власності ПАТ "Бродівський завод сухого знежиреного молока", в якості забезпечень кредитних зобов'язань ПАТ "Дубномолоко" перед АТ "Укрексімбанк".
9. Прийняття рішення щодо укладення з АТ "Укрексімбанк" договорів (угод) застави, іпотеки, поручительства, де Товариство виступатиме у якості іпотекодавця, заставодавця, включаючи розпорядження рухомим та нерухомим майном.
10. Надання згоди та повноважень Директору на укладення (підписання) вищевказаних договорів.
Інших пропозицій не надійшло.
Голосування з даного питання - відкрите за принципом: одна акція - один голос.
На голосування поставлена вказана пропозиція.

Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 339 100 %
"ПРОТИ" - -
"УТРИМАЛОСЬ" - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - -
ВСЬОГО: 672 339 100%

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Затвердити порядок денний позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СУХОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА"".

Слухали Ковальчука В.С., який запропонував перейти до розгляду питань порядку денного.

Ковальчук В.С.: переходимо до обговорення першого питання порядку денного:
"1. Про обрання членів лічильної комісії. Затвердження умов Договору із депозитарною установою на надання послуг щодо реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах та надання повноважень лічильної комісії."

Виступив Ковальчук В.С., який зазначив що для підрахунку голосів акціонерів необхідно обрати лічильну комісію. Запропонував обрати лічильну комісію в кількості 3 особи, з числа працівників депозитарної установи ПрАТ "ФА "СХІД-ІНВЕСТ", з яким укладено Договір про виконання інформаційних операцій щодо проведення емітентом загальних зборів акціонерів, персональним складом: Кушіль Х. О. - Голова комісії, Жеребець І. В. - Член комісії, Стахів Р. Р. - член комісії.
Також Ковальчук В.С. запропонував затвердити умови Договору про виконання інформаційних операцій щодо проведення емітентом загальних зборів акціонерів, укладеного з ПрАТ "ФА "СХІД-ІНВЕСТ", на надання послуг щодо реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах та надання повноважень лічильної комісії.
Інших пропозицій не надійшло.
На голосування поставлена вказана пропозиція.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 253 99,9872 %
"ПРОТИ" 80 0.0119%
"УТРИМАЛОСЬ" 6 0.0009%
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - -
ВСЬОГО: 672 339 100 %

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
1. Обрати лічильну комісію в кількості 3 особи, з числа працівників депозитарної установи ПрАТ "ФА "СХІД-ІНВЕСТ", персональним складом: Кушіль Х. О. - Голова комісії, Жеребець І. В. - Член комісії, Стахів Р. Р. - член комісії.
2. Затвердити умови Договору про виконання інформаційних операцій щодо проведення емітентом загальних зборів акціонерів, укладеного з ПрАТ "ФА "СХІД-ІНВЕСТ", на надання послуг щодо реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах та надання повноважень лічильної комісії.

Голова зборів: Переходимо до обговорення другого питання порядку денного:

"2. Обрання Голови та секретаря загальних зборів."

Ковальчук В.С. запропонував обрати Головою загальних зборів представника акціонера - юридичної особи - Голови Наглядової ради, Ковальчука Валентина Сергійовича, секретарем - представника акціонера, члена Наглядової ради - Созонюка Тараса Миколайовича.
Інших пропозицій не надійшло. На голосування поставлена вказана пропозиція.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 259 99,9881%
"ПРОТИ" 80 0.0119%
"УТРИМАЛОСЬ" - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - -
ВСЬОГО: 672 339 100 %

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Обрати Головою загальних зборів представника акціонера - юридичної особи - Голови Наглядової ради, Ковальчука Валентина Сергійовича, секретарем - представника акціонера, члена Наглядової ради - Созонюка Тараса Миколайовича.


Голова зборів: Переходимо до обговорення третього питання порядку денного:

"3. Про затвердження порядку проведення та регламенту загальних зборів."

Слухали Голову зборів, який повідомив, що для покращення організації ведення загальних зборів потрібно затвердити Порядок проведення та регламент роботи Загальних зборів.
Запропонував для затвердження наступний Порядок проведення та регламент роботи Загальних зборів:
"Порядок проведення та регламент роботи
загальних зборів акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".
Відповідно до Статуту Товариства та чинного законодавства голосування на загальних зборах ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ" проводиться за принципом: 1 акція - 1 голос.
Рішення з питань 8 та 9 порядку денного приймаються простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у зборах, у випадку якщо ринкова вартість майна, яке є предметом таких правочинів складає від 25 до 50% вартості активів, та більшістю у 50% голосів акціонерів від їх загальної кількості, у випадку якщо ринкова вартість майна, яке є предметом таких правочинів (договорів, угод) є більшою 50% вартості активів.

Зі всіх інших питань порядку денного, в т.ч. з процедурних питань, рішення приймається простою більшістю голосів присутніх акціонерів (їх представників), що зареєструвалися перед початком зборів та беруть участь у загальних зборах ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".
Голосування зі всіх питань порядку денного здійснюється з використанням бюлетенів для голосування. Форма та текст такого бюлетеня були затверджені Протоколом Наглядової ради № 01/14 від 28 березня 2014 року.
Голосування з процедурних питань здійснюється відкритим голосуванням, шляхом підняття вгору карток із зазначенням кількості голосів, що належать акціонерам.
Рішення, прийняте на загальних зборах є обов'язковим для всіх акціонерів (включаючи тих, хто не приймав участі у загальних зборах, у голосуванні) і посадових осіб ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".

Для проведення загальних зборів акціонерів пропонується затвердити наступний регламент роботи:
1. Для доповіді виступаючих з окремих питань порядку денного надавати слово до 10 хв.
2. На дачу відповідей на запитання при обговоренні питань доповідачу надавати до 5 хвилин.
3. Виступаючим, що приймають участь в обговоренні питань порядку денного надавати слово до 5 хв.
4. Виступаючим з додатковою інформацією, що приймають участь в обговоренні питань порядку денного, надавати слово до 3 хв.
5. Обговорення питань порядку денного проводити в термін до 20 хв.
6. Відповіді на питання, які не стосуються питань порядку денного - наприкінці зборів.

Голова зборів запропонував затвердити запропонований Порядок проведення та регламент роботи.
Інших пропозицій не поступило. На голосування поставлена вказана пропозиція.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.

Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 309 99,9955%
"ПРОТИ" 30 0,0045
"УТРИМАЛОСЬ" -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" -
ВСЬОГО: 672 339 100 %

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
1. Затвердити Порядок проведення та регламент роботи Загальних зборів в наступній редакції:
"Порядок проведення та регламент роботи
загальних зборів акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".
Відповідно до Статуту Товариства та чинного законодавства голосування на загальних зборах ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ" проводиться за принципом: 1 акція - 1 голос.
Рішення з питань 8 та 9 порядку денного приймаються простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у зборах, у випадку якщо ринкова вартість майна, яке є предметом таких правочинів складає від 25 до 50% вартості активів, та більшістю у 50% голосів акціонерів від їх загальної кількості, у випадку якщо ринкова вартість майна, яке є предметом таких правочинів (договорів, угод) є більшою 50% вартості активів.

Зі всіх інших питань порядку денного, в т.ч. з процедурних питань, рішення приймається простою більшістю голосів присутніх акціонерів (їх представників), що зареєструвалися перед початком зборів та беруть участь у загальних зборах ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".
Голосування зі всіх питань порядку денного здійснюється з використанням бюлетенів для голосування. Форма та текст такого бюлетеня були затверджені Протоколом Наглядової ради № 01/14 від 28 березня 2014 року.
Голосування з процедурних питань здійснюється відкритим голосуванням, шляхом підняття вгору карток із зазначенням кількості голосів, що належать акціонерам.
Рішення, прийняте на загальних зборах є обов'язковим для всіх акціонерів (включаючи тих, хто не приймав участі у загальних зборах, у голосуванні) і посадових осіб ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".

Для проведення загальних зборів акціонерів пропонується затвердити наступний регламент роботи:
1. Для доповіді виступаючих з окремих питань порядку денного надавати слово до 10 хв.
2. На дачу відповідей на запитання при обговоренні питань доповідачу надавати до 5 хвилин.
3. Виступаючим, що приймають участь в обговоренні питань порядку денного надавати слово до 5 хв.
4. Виступаючим з додатковою інформацією, що приймають участь в обговоренні питань порядку денного, надавати слово до 3 хв.
5. Обговорення питань порядку денного проводити в термін до 20 хв.
6. Відповіді на питання, які не стосуються питань порядку денного - наприкінці зборів.


Голова зборів: Переходимо до обговорення четвертого питання порядку денного:
"4. Звіт Виконавчого органу про фінансово-господарську діяльність Товариства за 2013 рік. Звіт Наглядової Ради про фінансово-господарську діяльність Товариства за 2013 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової Ради,
Звіту Виконавчого органу".

Виступив Директор ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ" Биць А.А., який зачитав звіт Виконавчого органу про фінансово-господарську діяльність, основні показники виробничої діяльності та фінансові результати за 2013 рік (Додаток № 1 до цього Протоколу).
Виступив Секретар зборів (представник члена Наглядової ради), який зачитав Звіт Наглядової ради Товариства за 2013 рік. (Додаток № 2 до цього Протоколу).
Голова зборів запропонував за наслідками розгляду звіту Виконавчого органу, звіту Наглядової ради Товариства за 2012 рік прийняти рішення:
1. Затвердити звіт Виконавчого органу про результати фінансово-господарської діяльності за 2013 рік.
2. Затвердити Звіт Наглядової ради Товариства за 2013 рік.
Інших пропозицій не надійшло. Пропозиція поставлена на голосування.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 259 99,9881%
"ПРОТИ" 80 0,0119%
"УТРИМАЛОСЬ" - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - -
ВСЬОГО: 672 339 100 %

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
1. Затвердити звіт Виконавчого органу про результати фінансово-господарської діяльності за 2012 рік.
2. Затвердити Звіт Наглядової ради Товариства за 2012 рік.

Голова зборів: Переходимо до обговорення п'ятого питання порядку денного:
"5. Затвердження річного звіту та балансу за 2013 рік."

Слухали Директора ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ", який зачитав річний звіт та дані балансу Товариства за 2013 рік (Додаток № 3 до цього Протоколу).
Поступила пропозиція Голови зборів затвердити річний звіт та баланс Товариства за 2013 рік.
Інших пропозицій не поступило. Пропозиція поставлена на голосування.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 259 99,9881%
"ПРОТИ" 80 0,0119%
"УТРИМАЛОСЬ" - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - -
ВСЬОГО: 672 339 100 %

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Затвердити річний звіт та баланс Товариства за 2013 рік.

Голова зборів: переходимо до обговорення шостого питання порядку денного:
"6. Визначення порядку розподілу прибутку (покриття збитків) Товариства за 2013 р."

Слухали Голову зборів, який зазначив, що за результатами діяльності за 2013 рік Товариством отримано збиток в сумі - 5 804 тис. грн. та запропонував, отриманий збиток покривати за рахунок можливих прибутків Товариства наступних періодів.
Інших пропозицій не поступило. Пропозиція поставлена на голосування.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 259 99,9881%
"ПРОТИ" 80 0,0119%
"УТРИМАЛОСЬ" - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - -
ВСЬОГО: 672 339 100 %


Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Отриманий за результатами діяльності за 2013 рік збиток в сумі - 5 804 тис. грн. покривати за рахунок можливих прибутків Товариства наступних періодів.
Голова зборів: переходимо до обговорення сьомого питання порядку денного:

"7. Про затвердження договорів (угод), які укладені Товариством у 2013 р."
Слухали Голову зборів, який запропонував прийняти рішення про затвердження усіх договорів (угод), які укладені Товариством у 2013 році.
Інших пропозицій не надійшло. Пропозиція поставлена на голосування.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 259 99,9881%
"ПРОТИ" 80 0,0119%
"УТРИМАЛОСЬ" - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - -
ВСЬОГО: 672 339 100 %

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
1. Затвердити усі договори (угоди), які укладені Товариством у 2013 році.


Голова зборів: переходимо до обговорення восьмого питання порядку денного:
"8. Прийняття рішення щодо передачі в іпотеку/заставу АТ "Укрексімбанк" рухомого та нерухомого майна окремо, або як цілісний майновий комплекс, що належить на праві власності ПАТ "Бродівський завод сухого знежиреного молока", в якості забезпечень кредитних зобов'язань ПАТ "Дубномолоко" перед АТ "Укрексімбанк".
Слухали Голову зборів, який запропонував прийняти наступне рішення:
Надати на користь Публічного акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України" ( АТ "Укрексімбанк") майнову поруку за кредитними зобов'язаннями третіх осіб (а саме ПАТ "Дубномолоко"), шляхом передачі в заставу/іпотеку АТ "Укрексімбанк" рухомого/нерухомого майна, що належить ПАТ "Бродівський завод сухого знежиреного молока".
Інших пропозицій не надійшло. Пропозиція поставлена на голосування.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування. Рішення приймається більшістю у 50% голосів акціонерів від їх загальної кількості.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах % від загальної кількості голосів акціонерів

"ЗА" 672 253 99,9872% 95,2227 %
"ПРОТИ" 86 0,0128 % 0,0122%
"УТРИМАЛОСЬ" - - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - - -
ВСЬОГО: 672 339 100 % 95,2348%

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Надати на користь Публічного акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України" ( АТ "Укрексімбанк") майнову поруку за кредитними зобов'язаннями третіх осіб (а саме ПАТ "Дубномолоко"), шляхом передачі в заставу/іпотеку АТ "Укрексімбанк" рухомого/нерухомого майна, що належить ПАТ "Бродівський завод сухого знежиреного молока".


Голова зборів: переходимо до обговорення дев'ятого питання порядку денного:
"9. Прийняття рішення щодо укладення з АТ "Укрексімбанк" договорів (угод) застави, іпотеки, поручительства, де Товариство виступатиме у якості іпотекодавця, заставодавця, включаючи розпорядження рухомим та нерухомим майном".

Слухали Голову зборів, який зважаючи на рішення, прийняте з 8 питання порядку денного, запропонував прийняти наступне рішення:
- Укласти з Публічним акціонерним товариством "Державний експортно-імпортний банк України" відповідні договори (угоди) застави, іпотеки, поручительства, згідно з якими Товариство виступатиме в якості іпотекодавця/заставодавця, з метою забезпечення кредитних зобов'язань ПАТ "Дубномолоко" перед АТ "Укрексімбанк".

Інших пропозицій не надійшло. Пропозиція поставлена на голосування.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування. Рішення приймається більшістю у 50% голосів акціонерів від їх загальної кількості.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах % від загальної кількості голосів акціонерів

"ЗА" 672 253 99,9872% 95,2227 %
"ПРОТИ" 86 0,0128 % 0,0122%
"УТРИМАЛОСЬ" - - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - - -
ВСЬОГО: 672 339 100 % 95,2349%

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:
Укласти з Публічним акціонерним товариством "Державний експортно-імпортний банк України" відповідні договори (угоди) застави, іпотеки, поручительства, згідно з якими Товариство виступатиме в якості іпотекодавця/заставодавця, з метою забезпечення кредитних зобов'язань ПАТ "Дубномолоко" перед АТ "Укрексімбанк".

Голова зборів: переходимо до обговорення десятого питання порядку денного:
"10. Надання згоди та повноважень Директору на укладення (підписання)
вищевказаних договорів".

Слухали Голову зборів, який з метою реалізації прийнятих цими загальними зборами рішень, запропонував прийняти наступне рішення:
- Уповноважити Директора Товариства укласти та підписати від імені Товариства з АТ "Укрексімбанк" договори (угоди) іпотеки, застави, поручительства, в якості забезпечення кредитних зобов'язань ПАТ "Дубномолоко" перед АТ "Укрексімбанк", а також інші пов'язані з їх оформленням документи на умовах, погоджених сторонами.
Інших пропозицій не надійшло. Пропозиція поставлена на голосування.
Голосування проводиться з використанням бюлетенів для голосування.
Підсумок голосування:
Кількість голосів акціонерів % від загальної кількості голосів акціонерів,
присутніх на Загальних зборах
"ЗА" 672 259 99,9881%
"ПРОТИ" 80 0,0119%
"УТРИМАЛОСЬ" - -
"НЕ ГОЛОСУВАЛО" - -
ВСЬОГО: 672 339 100 %

Загальні збори акціонерів прийняли рішення:

Уповноважити Директора Товариства укласти та підписати від імені Товариства з АТ "Укрексімбанк" договори (угоди) іпотеки, застави, поручительства, в якості забезпечення кредитних зобов'язань ПАТ "Дубномолоко" перед АТ "Укрексімбанк", а також інші пов'язані з їх оформленням документи на умовах, погоджених сторонами.

Слухали Голову загальних зборів, який оголосив підсумки голосування з кожного питання порядку денного, що будуть відображені у Протоколі про підсумки голосування з питань порядку денного Загальних зборів акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ".

Голова зборів зазначив, що на загальних зборах акціонерів ПАТ "БРОДІВСЬКИЙ ЗАВОД СЗМ" були розглянуті всі питання, що виносились на порядок денний, а тому запропонував Загальні збори акціонерів вважати закритими.



Голова Загальних зборів акціонерів ____________ /Ковальчук В.С./





Секретар Загальних зборів акціонерів ____________ /Созонюк Т.М./


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.